Tuppersex

17/03/2020

  • Durada: 2,5 a 3 hores
  • Data: 13 de març de 2020
  • Horari: De 18:00 a 20:30 hores
  • Lloc: Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella.
  • Import: 9 € per persona

Presentació

Un Tuppersex és una reunió entre persones que tenen ganes de conèixer tota mena de productes eròtics i joguines per adults que puguin ajudar a trencar amb la monotonia o a millorar la seva sexualitat, individualment o en parella. Una reunió d’aquestes característiques acostuma a se una activitat fonamentalment divertida i alhora instructiva, que dura entre les 2 hores i mitja i les 3 hores, aproximadament. Un nombre ideal de participants oscil·la entre els 8 i el 12.

En el nostre cas, els Tuppersex els fem amb la col.laboració dels professionals de la botiga eròtica Vibracions, Tots els productes son d’alta qualitat i tenim en compte les alèrgies a determinats materials.

A qui va dirigit

Els nostres Tuppersex actualment estan dirigits exclusivament a dones, majors d’edat. Les inscripcions es poden fer individualment, encara que recomanem inscriure’s conjuntament amb una o dues persones conegudes més.

Tot sovint un grup de tuppersex acostuma a tenir una certa homogeneïtat: dones que ja es coneixen prèviament, amigues en un comiat de soltera, etc. I això dificulta que si en l’entorn més proper no hi ha un grup de persones interessades costa de participar en un grup d’aquest estil.

En el nostre cas, partim precisament de que les persones que hi participaran no es coneixen prèviament o, com a molt amb una o dues persones conegudes més. I això fa que potser hi hagi més llibertat per parlar de qüestions que, davant d’un grups d’amigues o familiars, no es volen tocar.

També ens obrim a que un mateix grup de dones reservin les 10-12 places, per fer el taller a casa nostra, preferentment porqué no vulguin o puguin fer aquesta activitat a casa seva. En aquest cas truqueu-nos directament al 93 215 58 83.

Altres coses a saber

Quan s’acabi la reunió, es disposarà d’un espai per a fer consultes en privat sobre les joguines que s’han presentat. En aquest mateix espai es podrà procedir a la compra, si es desitja.

No hi ha obligació de comprar res. L’únic pagament són els 9 euros d’inscripció.

Si no es disposa d’una joguina en aquell moment, us l’enviarem allà a on digueu en un termini d’una setmana, o també la podeu passar a recollir, si ho preferiu.

A càrrec de…

Àurea Gómez. Psicòloga. Màster en Sexologia clínica i salud sexual. Assessora de la botiga eròtica Vibracions. Dinamitzadora de Tuppersex.

Si. Vull venir de Tuppersex amb vosaltres !

Inscripció al Tuppersex del dia 13 de març de 2020, de 18:30 a 20:30 hores

Si teniu qualsevol dificultat en fer la inscripció ens podeu escriure a secretaria@iesp.cat o ens podeu trucar al 93 215 58 83