Com reactivar el teu desig sexual?

Desperta el teu desig sexual

11 MAIG 2019

 • 3a edició
 • Horari: De 10:00 a 14:00 i de 15:30 a 18:30 hores
 • Lloc: Dharmadhatu. Castillejos, 274, 08025 Barcelona
 • Import: Individual 75 € – Parelles 130 €
 • Codi: T-204
reactiva el teu desig

Presentació

Taller tant per homes com per dones que es qüestionen si el que noten que el sexe no va amb mi, que no tinc necessitat… pot ser modificat i millorat.

El desig no és estàtic de que hi és o no hi és, sinó que el podem crear, modificar, ampliar… un taller tant per homes com per a dones, al qual es pot assistir en parella!

A qui va dirigit

Aquest taller va dirigit a totes aquelles persones, homes i/o dones que vulguin saber com funciona el desig sexual, què passa quan sentim que no en tenim i com podem fer per a reactivar-lo.

Objectius

La finalitat d’aquest taller és la de…

 • Entendre el funcionament dels desitjos
 • Potenciar la sexualitat personal
 • Promoure una relació saludable amb la sexualitat
 • Millorar la compenetració entre els desitjos en una relació

Programa

 • Bases de sexualitat masculina i femenina
 • Desig o desitjos
 • Autoestima sexual
 • Solucions pràctiques per generar el canvi

A càrrec de…

Marina Castro

Marina Castro. Psicòloga col•legiada 13.746. Especialitzada en teràpia sexual i de parella. Màster en teràpia sexual i de parella, UB. Postgrau salut sexual i reproductiva, UdL. Postgrau teràpia de parella, UdG. Postgrau teràpia Breu Estratègica, UdG. Postgrau en mediació per la UOC.

Les assistents han dit…

Aquest curs m’ha donat una visió de les diferents disfuncions sexuals i del seu tractament, alhora que eines i bibliografia,  per dur-lo a terme. Ha estat una mica condensat, doncs el tema és molt ampli, però m’ha resultat molt profitós i interessant.

MCR

He descobert que tenia més recursos del que m’imaginava. El que passava és que no sabia aprofitar-los. Gran cosa això del mindfulness. M’ha costat una mica, però val la pena.  

Armand

Hi havia un punt en que l’estrès podia amb mi, fins el punt en que a la nit em costava dormir de tant activada com estava malgrat que estava esgotada de tot el dia. Vaig conèixer la Begoña i em va suggerir que provés a fer el Taller de Mindfulness, que amb una mica de pràctica notaria el canvi; això si, em va dir que si feia el taller m’ho havia de prendre seriosament. No me n’he penedit en cap moment. El mindfulness m’ha donat eines per controlar el que jo no sabia controlar per mi mateixa. I la meva família està encantada.

Marta P

Ha estat un aprenentatge més bo del que m’esperava. Reconec que ara em prenc algunes coses amb més calma, procuro més viure el moment i pensar menys en demà o en els problemes que vindran. Si m’estresso, sé el que he de fer per frenar-ho. 

JL

Vaig aprendre coses. Vaig ressituar coneixements que tenia perduts, i vaig completar-ne d’altres que tenia a mitges. I va servir també per a reafirmar-me com a dona en global i amb tot el que això implica i, per tant, també com a “dona sexual”. Va ser una injecció d’alegria i d’autoestima, i les professionals que ens vau impartir el taller mereixeu una forta felicitació. Us admiro per la trajectòria que porteu! Endavant!

Laura R.

El sexe em proporciona unes satisfaccions que no es poden comparar amb res i era una llàstima de no gaudir-ne amb naturalitat. Recomanaria a tothom qui tingui interès en millorar l’autoconeixement sexual a participar en el vostre taller sobre l’orgasme femení i així aprendre més a gaudir de la sexualitat. … Vaig estar molt a gust al taller de l’orgasme femení.

Maria M.

Aquesta experiència m’ha facilitat totes les meves vivències posteriors i ara la meva sexualitat ha fet un tomb cap a molt positiu: em sento millor amb mi mateixa, els orgasmes em són més fàcils i satisfactoris, he guanyat autoestima sobretot quan a l’autoconsciència física-sexual i gaudeixo més de la vida en general, els moments de plaer ajuden a passar els moments més amargs del dia a dia.

Carme G

Vaig assistir a aquest taller fa uns mesos, i com diu el tòpic: “m’ha canviat la vida”; m’explico: vaig sortir del taller amb la sensació de tranquil·litat d’haver comprès una sèrie d’explicacions, però a més amb la sensació que tot allò estava al meu abast.

Maria C.
0
Edicions del Taller
0
Dones hi han participat