El nostre programa de formació es nodreix de la competència, l’experiència i les capacitats docents de tot un seguit de professionals que detallem a continuació, i als que estem profundament agraïts per la seva contribució a la qualitat de l’activitat formativa que portem a terme:

 

 1. Paula AlcaidePsicòloga. Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella. Especialista en psicologia de la dona lesbiana i bisexual.

 2. David Almazor Mur. Psicòleg d’orientació sistèmica i màster en psicopatologia infantil i juvenil per la URL. Des de l’any 2000 treballa en l’àmbit de la infància i l’adolescència en risc.

 3. Víctor Amat Giménez, Psicòleg. Director del Centre de Teràpia Breu de Barcelona. President de l’Associació Espanyola de Psicoteràpia Breu. Membre didacta de l’Associació Espanyola de PNL. 

 4. Dolors BallesteroPsicòloga especialista en Psicologia Clínica, a InterPersonal. 

 5. Mark Beyebach. Psicòleg. Professor de la facultat de Psicologia de la Universitat Pontifícia de Salamanca. Coordinador del Màster en Teràpia Sistèmica.  Docent supervisor acreditat por la Federació Espanyola d’Associacions de Teràpia Familiar. 

 6. Antoni Bolinches. Psicòleg i escriptor. Institut Psicològic Antoni Bolinches. Autor de nombrosos llibres sobre sexualitat, parella i relacions interpersonals. 

 7. Daniel Borrell Giró. Psicòleg. Postgrau en Art-teràpia per la Universitat de Girona. Formació en Anàlisi Transaccional. Expert en Art-teràpia al programa de rehabilitació de la Unitat de Psicologia de la Clínica del Dolor a l’Hospital Universitari Trias i Pujol (Badalona). 

 8. Luís Botella. Psicòleg. Professor Titular de la FPCEE Blanquerna. Especialista en Psicoteràpia (EFPA/CGCOP). Supervisor Docent i Membre del Comitè Científic de l’Associació Espanyola de Psicoteràpies Cognitives. 

 9. Agustí Camino Vallhonrat. Psicòleg Clínic. Centre de Salut Mental Baix Empordà.  Fundador i Co-director del Institut Milton Erickson de Barcelona Terapeuta Familiar i Hipnoterapeuta Ericksonià. 

 10. LLuís Camino Vallhonrat. Treballador social. Format en teràpia familiar sistèmica (supervisat per Salvador Minuchin i Cloé Madanes), en teràpia gestalt i en els tallers de dol i pèrdues, segons el mètode d’E Kübler-Ross. 

 11. Manuel Campíñez Navarro. Metge de família, CAP Vallcarca de Barcelona. 

 12. Bàrbara Casamor.  Llicenciatura en Psicologia Clínica a la Universitat Ramon Llull. Màster en Teràpia Cognitivo-Social i Postgrau en Hipnosi Clínica. Vicepresidenta de la Societat Espanyola d’Hipnosi Clínica i Psicoteràpia, associada a la European Society of Hypnosis. 

 13. Marina Castro. Psicòloga. Especialista en sexologia i teràpia de parella. Màster en Teràpia sexual i de parella. 

 14. Victoria CompañPsicòloga. Màster en Teràpia Cognitivo-social per la Universitat de Barcelona. Professora associada de la UB. 

 15. Laura Contino. Dra. en Psicologia. Directora del Centre de psicologia Dendros. Màster en Teràpia sexual i de parella. 

 16. Sergi Corbella Santomà. Psicòleg. Professor de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i l’Esport Blanquerna (URL) 

 17. Elisabetta D’AgataMàster en Psicologia Clínica de la URL i Postgrau en Psicoteràpia Integradora de la UdG. Treballa actualment en l’Hospital de la Vall d’Hebron, en el departament de Traumatologia de l’Esquena. 

 18. Ramon Fernández. Màster en ciència i llenguatge per la Universitat de Barcelona. Màster Trainer en PNL per l’Associació Espanyola de PNL i l’Associació Espanyola de Psicoteràpia Breu (AEPB). 

 19. Pere Font. Psicòleg, Màster en Promoció de la Salut per la Universitat de Lleida. Director de l’ Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella. Director del Màster de Sexologia clínica de la Universitat de Girona. 

 20. Bet Font. Psicòloga. Psicoterapeuta (acreditada per la FEAP) al CAP Vallcarca-Sant Gervasi i al Centre de Terapia Breu de Barcelona. Antropòloga i Trainer en PNL. 

 21. Laura Galimberti. Psicòloga. Màster en Teràpia sexual i de parella. Màster en teràpia cognitivo – social. 

 22. Raul Garcia. Advocat. Màster en pràctica jurídica. 

 23. Ester García. Advocada. Associació de Dones juristes. 

 24. Vega González Bueso. Psicòloga clínica. Experta en addiccions comportamentals i manipulació psicològica. 

 25. Amalia GordóvilMàster Oficial en Psicologia Clínica i de la Salut (UB) i Postgrau en Psicoteràpia Integradora (UdG). Actualment és psicòloga al Centre Mèdic Teknon on treballa amb nens i famílies. 

 26. Sandra GuixàEducadora social i Antropòloga. Formació en assessorament sistèmic integratiu i constel·lacions familiars i sistèmiques. 

 27. Carme Guil. Jutgessa de l’Audiència de Barcelona. 

 28. Imma Lloret i Ayter. Psicòloga. Màster en Teràpia Cognitiu Social. Diploma d’Estudis Avançats en Psicologia Social. Certificada com a terapeuta Integratiu-relacional en l’atenció al dol. És col·laboradora docent a la UOC. 

 29. Gabriel J. Martín. Psicòleg. Especialista en psicologia de l’home gai. 

 30. Damaris Muñoz. Doctora en psicologia. Terapeuta familiar i de parella. Professora Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona

 31. José Navarro Góngora. Dr. en Psicologia. Teràpia Familiar. Professor de la Facultat de Psicologia de Salamanca. Director del Servei d’Atenció Psicològica i del Màster en Crisi i Trauma. 

 32. Anissa Ouali. Psicòloga. Màster en Psicoteràpia. Màster en Sexologia Clínica i Salut Sexual. Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella. 

 33. Carolina Palma. Dra. en Psicologia. Constructivisme psicoteràpia. Universitat Ramon Llull 

 34. Laura Pastor. Fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià. Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella. 

 35. Maria Fernanda Peraza. Andròloga i Uròloga. Centre de Urologia, Andrologia i Salut Sexual. Màster en Sexologia clínica i salut sexual.  

 36. Antoni Piera. Psicòleg. Màster en Psicologia Clínica, Màster en Teràpia Breu. Màster en P.N.L.  Psicoterapeuta del Centre de Teràpia Breu de Barcelona. Supervisor de la Associació Espanyola de Psicoteràpia Breu. 

 37. Emma Ribas. Doctora en Psicologia. Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella. Interpersonal. 

 38. Joaquim Sarquella. Andròleg. Fundació Puigvert. 

 39. Silvia Soler. Psicòloga. Màster en Sexualitat Humana per la Universitat de Lleida. Especialista en treball amb persones amb diversitat funcional. Fundació privada Auria. 

 40. Sònia Tàpia. Psicòloga. Terapeuta familiar. Docent del màster en teràpia cognitivo-social per la UB. Docent de l’Expert Universitari en Teràpia de Parella per la UdG. 

 41. Manel Villegas. Dr. en Psicologia. Professor titular de la Universitat de Barcelona. Co-director del Màster en teràpia cognitivo-social de la UB. 

 42. Milena Zangirolami. Psicòloga. Màster en Teràpia Sexual i de Parella. Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella.