Fisioteràpia perinatal

L’embaràs, el naixement i la recuperació després del part sovint requereixen un seguiment especialitzat. L’objectiu de la fisioteràpia perinatal és afavorir al màxim que totes aquestes etapes siguin viscudes amb confort, empoderament i seguretat.

Embaràs i naixement

Durant l’embaràs t’ajudem a:

  • Solucionar les molèsties que es van desencadenant del procés natural de l’embaràs com lumbàlgies, dolors costals, dolor al coxis, ciatàlgies, retenció de líquids…
  • Mantenir l’activació muscular de la faixa abdominal i el sòl pelvià per prevenir disfuncions en el postpart.
  • Afavorir l’espai uterí i la mobilitat de les estructures pèlviques, per facilitar la comoditat del nadó dintre del ventre matern i el seu pas pel canal del part.
  • Practicar una una àmplia varietat d’exercicis per conèixer el teu cos i reduir les molèsties de les contraccions. Les tècniques respiratòries, de relaxació i de visualització són de gran ajuda.

A més, a partir de la setmana 35 començarem amb el massatge perineal, que es realitza en consulta perquè puguis aprendre a fer-ho tu sola o en parella. És important alliberar tensions perineals abans del part perquè el sòl pelvià es dilati correctament i puguis estalviar-te una episiotomia.

I també t’assessorem en nutrició, activitat física i salut sexual relacionats amb aquesta etapa de la teva vida.

Pospart

Durant el postpart t’ajudem a:

  • Avaluar l’estat del teu sòl pelvià una vegada tens l’alta de la quarantena. Encara que no tinguis símptomes ni signes de disfunció perineal i encara que el part hagi estat per cesària, és important valorar com ha quedat el to muscular de la faixa abdominal i del sòl pelvià.
  • Avaluar si necessites recuperació funcional. Si és el cas, planifiquem les sessions i establim el tractament més efectiu i adequat a les teves necessitats.

A més de la teràpia manual i l’exercici terapèutic, utilitzem dispositius per augmentar l’eficàcia del tractament.

Tarifes i descomptes

Si voleu informació de les nostres tarifes i descomptes, seguiu aquest enllaç