tallers professoratPosem l’experiència acumulada a través d’anys de treball i nombrosos programes d’educació afectiva i sexual posats en marxa a diferents Centres educatius de Catalunya, al servei de mestres i professorat.

Oferim la possibilitat de dur a terme Tallers educatius a mida, per a mestres d’Educació infantil i primària, i per a professorat d’Educació Secundaria, sobre com integrar elements d’educació afectiva i sexual en diferents moments i espais del currículum educatiu.

Aquest tallers poden tenir una durada d’un mínim de 3 hores per a una sessió única, fins a un màxim de 12 hores, en aquest cas distribuïdes en diferents sessions.

En la nostra experiència les diferents demandes que ens arriben corresponen a diversos tipus de necessitats que poden ser diferents d’un centre educatiu a un altre, per aquest motiu, adaptem en cada cas la nostra estructura bàsica de treball de tal manera que puguem donar resposta al que cada centre i cada equip directiu ens demana.

Per tal de facilitar un programa de treball detallar, necessitem primer mantenir una conversa, que pot ser telefònica, per tal d’acabar de concretar continguts i materials de cada activitat.

Us proposem 3 temàtiques diferents:

  • Taller per a mestres d’educació infantil i primària sobre educació afectiva i sexual
  • Taller per a professorat d’educació secundària sobre educació afectiva i sexual
  • Taller per a mestres d’educació infantil i primària sobre prevenció i detecció de l’abús sexual infantil

Característiques dels tallers per a mestres i professorat

Durada: De 3 hores en una única sessió, fins a 12 hores distribuïdes en 4 sessions de 3 hores.

Lloc: En el centre educatiu o entitat que ho sol.licita

Més informació: En el telèfon: 934 872 746, per email a tallers@iesp.cat, o emplenant el formulari situat a la dreta de la pàgina.