Les activitats que us presentem a continuació es poden desenvolupar en un doble modalitat: bé con a conferència col.loqui, en un format més tradicional, bé com a taller, de manera més participativa.

Conferències col.loqui / tallers per a pares i mares

3 a 12 anys: Parlar als fills de sexualitat? No és tant dificil com sembla…

Conferència col.loqui dirigida a pares i mares amb fills de 0 a 12 anys. A la primera part de la sessió es fa una presentació d’entre 45 a 60 minuts sobre el desenvolupament psico-sexual de l’infant, i els aspectes més rellevants de la seva sexualitat a cada moment d’aquesta etapa. També es donen pautes i indicacions als pares sobre com tractar diverses situacions. La segona part de la sessió consisteix en un col.loqui obert, en el que pares i mares poden resoldre dubtes, comentar situacions, etc. El temps del conjunt de la sessió és d’entre hora i mitja a dues de durada.

10 a 16 anys: Sexualitat i adolescència

Conferència col.loqui dirigida a pares i mares amb fills de 10 a 16 anys. A la primera part de la sessió es fa una presentació d’entre 45 a 60 minuts sobre el desenvolupament psico-sexual de nois i noies a partir de que entren a la pubertat, i els aspectes més rellevants de la seva sexualitat al llarg de l’adolescència. També es donen pautes i indicacions als pares sobre com tractar diverses situacions habituals en aquesta etapa. La segona part de la sessió consisteix en un col.loqui obert, en el que pares i mares poden resoldre dubtes, comentar situacions, etc. El temps del conjunt de la sessió és d’entre hora i mitja a dues de durada.

Característiques dels tallers / conferències

Durada: D’una hora i mitja a dues hores

Lloc: En el centre educatiu o entitat que ho sol.licita

Més informació: En el telèfon: 934 872 746, per email a tallers@iesp.cat, o emplenant el formulari situat a la dreta de la pàgina.

Import

L’import de les conferències / tallers és de 190 euros en horari de tarda, i de 210 euros si l’activitat comença més tard de les 20:00 hores, als que cal afegir el desplaçament si son fora de Barcelona ciutat.