Gimnàstica adbominal hipopressiva

La Gimnàstica Abdominal Hipopressiva® va ser creada als anys 80 pel Dr. Marcel Caufriez, qui gràcies als seus estudis dins l’àmbit la reeducació uroginecològica, va descobrir que els exercicis abdominals tradicionals perjudicaven la recuperació del sòl pelvià, sobretot en dones després del part. Originalment els hipopressius s’han utilitzat com la millor eina de recuperació postpart, ja que tonifiquen la faixa abdominal sense perjudicar a la musculatura perineal. Actualment sabem que els seus beneficis van més enllà i són indicats per a tothom qui vulgui augmentar el rendiment esportiu, millorar la funció respiratòria, incrementar l’estabilitat lumbar, prevenir disfuncions perineals o millorar el rendiment sexual.

Com és una sessió?
La Gimnàstica Abdominal Hipopressiva® ens permet enfortir la zona abdominal i perineal sense efectes negatius. La tècnica es realitza a través de seqüències posturals i rítmiques on s’inclou un treball en apnea espiratòria (sense aire en els pulmons) per aconseguir una disminució de la pressió toràcica, abdominal i pèlvica. Aquestes seqüències posturals provoquen una contracció reflexa i conjunta del diafragma, la faixa abdominal i el periné, aconseguint l’efecte de tonificació i reprogramació muscular que tenim com a objectiu.

Beneficis:
La pràctica regular d’hipopressius ens donarà tot un seguit de beneficis:

  • prevenció de disfuncions perineals
  • disminució de la incontinència urinaria i les pèrdues d’orina
  • correcció dels prolapses lleus (descensos viscerals d’úter, bufeta…)
  • tonificació abdominal i disminució del perimetre de la cintura (fins a 3 cm)
  • tonificació de la musculatura del sòl pelvià
  • estabilització postural i sobretot de la columna lumbar
  • millora del rendiment sexual
  • millora d’altres funcions: activació del sistema circulatori, regulació del trànsit intestinal i millora dels problemes respiratoris

La G.A.H.P. està contraindicada durant l’embaràs i en persones amb hipertensió arterial.

Tarifes i descomptes

Si voleu informació de les nostres tarifes i descomptes, seguiu aquest enllaç

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment