Àrea clínica

Servei de Teràpia sexual / Sexologia

Teràpia sexual / Sexologia

Ejaculació precoç. Disfunció erèctil. Manca de desig sexual, en homes i dones. Vaginisme. Dolor en les relacions. Abusos sexuals.

Anar-hi

Teràpia individual

Crisi vitals. Problemes de relació personal. Insatisfacció. Manca d’autoestima. Dependència emocional. Dificultats de relació. Ansietat…

Anar-hi

Teràpia de parella

Crisi de parella. Problemes de comunicació. Excés de rutina i monotonia. Dificultats de convivència. Infidelitat. Posar fi a la relació.

Anar-hi

Psicologia gai i lesbiana

Dificultats per assumir la pròpia orientació sexual. Homes i dones homosexuals que viuen situacions de rebuig per la homofòbia.

Anar-hi

Fisioteràpia del sòl pèlvic

Revisió, tractament i rehabilitació del sòl pèlvic. Incontinència urinària en dones i homes. Fisioteràpia pre i port part. Gimnàstica hipopressiva.

Anar-hi

Consulta Jove

Per a joves d’entre 18 i 26 anys, en atur o amb un baix nivell d’ingressos que els impedeixi acudir a una consulta estàndar.

Anar-hi

Consulta online

Servei d’assessorament online per aquelles persones que vulguin fer consultes puntuals en relació a la seva sexualitat o relacions de parella.

Anar-hi

Consulta virtual per Skype

Consulta virtual per Skype per aquelles persones que viatgen, que no es poden desplaçar,o que resideixen lluny del nostre centre.

Anar-hi

El nostre model de treball

En l’activitat clínica el nostre treball es basa en un model de teràpia breu que situa a la persona o a la parella com a motor del seu propi procés de canvi, estimulant i ampliant els seus propis recursos i capacitats personals, i orientant-la alhora sobre les estratègies més adients per a fer front a cada tipus de problema o dificultat.

 

L’Àrea Clínica agrupa:

L’atenció a la salut sexual de les persones, tant individualment com en parella. Els serveis que hi estan relacionats són els de Teràpia Sexual i Fisosexologia.

L’assessorament i el suport en els conflictes propis de les relacions de parella. Això inclou la Teràpia de parella, però també la Mediació si s’arriba a la separació o el divorci.

En aquest darrer cas, l’Institut proposa el suport d’advocats experts en Dret de Família i, posteriorment, facilitar suport psicològic individual que ajudi a les persones a adaptar-se a la seva nova situació, tant al llarg del procés de divorci com a partir del moment en el qual els tràmits legals han finalitzat.

Opcionalment, posem a disposició el nostre Servei d’orientació familiar per tal d’ajudar als pares divorciats o en tràmits de divorci a resoldre els dubtes i les dificultats sobre com seguir educant els seus fills i també sobre com ajudar-los a minimitzar l’impacte del divorci.

Destaquem també que, a més de centrar-se en la Teràpia sexual i de parella, l’Institut disposa d’un equip de professionals competents per a dur a terme Teràpia individual i prestar ajut i suport en una gran diversitat de situacions vitals.

Finalment, en cas que per diferents motius la consulta presencial sigui una dificultat, poden consultar amb nosaltres per mitjà de la nostra Consulta on line, en la que en menys de 72 hores obtindran resposta orientativa sobre la seva consulta.