Atenció Gratuïta en Teràpia individual

Obert el període de sol·licitud

El Programa d’Atenció gratuïta ofereix suport terapèutic i orientació a persones que estiguin passant per situacions difícils o crisis, que no puguin ser ateses en altres centres o recursos, o que no disposin de recursos econòmics per a fer front a aquest tipus de serveis.

Característiques

El Programa d’atenció gratuïta inclou un màxim de 10 sessions, d’una hora de durada, a raó d’una sessió per setmana.

Com beneficiar-se d’aquest Programa?

Per accedir a formar part d’aquest programa, cal complir amb les següents condicions:

  • Persones majors d’edat
  • Baix nivell d’ingressos, estudiant o estar en situació d’atur
  • Cap persona que participi en aquest programa ha d’estar en tractament psiquiàtric, ni patir addiccions, o altres trastorns que puguin interferir en el treball de suport (en cas de dubte, consulteu-nos).
  • La situació que doni origen a la demanda no ha de ser una situació crònica de llarga durada.

Qui presta aquest servei

L’atenció piscològica està a càrrec de Llicenciats en Psicologia o Medicina, i per tant plenament capacitats per a l’exercici de la seva professió. L’actuació d’aquests professionals està supervisada pels professionals senior de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat i la Parella, amb àmplia experiència professional i de supervisió, per tal de garantir el nivell de qualitat de l’atenció.

Com sol.licitar-ho

Les persones interessades en accedir a aquest servei han de demanar-ho en el telèfon 93 215 58 83, indicant clarament que volen accedir al Programa d’Atenció Gratuïta en Teràpia individual

Atès que el nombre de persones que poden ser ateses és bastant limitat, es recomana demanar hora per aquest programa el més aviat possible.

Calendari

Aquest programa està obert des de principis de novembe fins a finals de març.

Les demandes rebudes es comencen a assignar a partir de principis de novembre als diversos professionals que faran l’atenció, fins a esgotar el nombre de places disponibles.

 

També podeu accedir a altres programes d’atenció gratuïta prestats per Interpersonal, benestar i salut. Aquests programes inclouen l’atenció psicològica individual i la teràpia familiar. Si hi esteu interessats/des, seguiu els següents enllaços: